Kínálatunk


A webshopban megtalálható termékeink telepítéssel is rendelhetőek, külön-külön vagy akár csomagban is!

Részletes tájékoztatásért csomagajánlatainkról, iratkozz fel!

A termékek árai bruttóban értendőek és tartalmazzák az áfát.


Szárnyaskapu motorok:


Toló-úszókapu motorok:


Előre gyártott termékek:


Ányékolástechnikai termékek:


Egyedi termékek:


*Ár nélküli termékeink előrendelhetőek , a termék ára a besszállító partner ajánlata és az EUR-HUF árfolyamingadozás függvényében változik!


TELEPÍTÉS

A kapukeret árak a helyszíni beszerelést és beállítást nem tartalmazzák.  A legyártott kapukeret önmagában készen áll a telepítésre, de az üzemképes állapotra történő szerelésről és helyszíni beállításról a vásárlónak kell gondoskodnia. Igény esetén egyedi árajánlat alapján  elvégezzük a kapu helyszíni beállítását és üzemkészre szerelését. A szerelési díj függ a helyszín adottságaitól, a betonozási munka előkészítésétől és más a körülményeket befolyásoló tényezőktől. Ez mindig egyedi áron, helyszíni felmérés után kerül megállapításra, amennyiben a Vásárló nem saját maga szeretné telepíteni a kaput.

Házilag történő telepítés esetén, kérjük vegye figyelembe, hogy egy kapu végső beüzemelése, beállítása, szerelése szakértelmet és gyakorlatot kíván, az üzemképes állapot eléréséhez bízzon meg szakembert. Az Ön érdeke, hogy a biztonsági szempontokat szem előtt tartva üzembiztosan és biztonsággal használható legyen a kapu. Úszókapuk esetében a betonalapok méretezése, a görgők megfelelő távolsága, stabil és vízszintes bebetonozása a hosszútávú müködés alapjai, míg szárnyaskapuknál a zsanérok szakszerű rögzítése, dűbelezése, az ütköző és leszúró tüskék felszerelése biztosítja a hibátlan műküdést, valamint a tolókapuknál a kapusín stabil és vízszintes rögzítése, dűbelezése, az ütköző felszerelése a mérvadó. A hibátlan müködés és beállítás a telepítő feladata, a kivitelezést bízza szakemberre. Cégünk nem vállal felelősséget házilag történő telepítésből eredő károkért. Az úszókapu kivitelezéssel kapcsolatos méretezési segédletet és útmutatót az alábbi gombokon keresztül érheti el: